Prodej bytu 2+1 56 m², Bechyně

Keller Williams Czech Republic

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka: Prostorný a slunný byt 2+1 v klidné lokalitě Bechyně s parkováním před domem a nízkými provozními náklady!

Nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví s ideální dispozicí 2+1 o celkové ploše 56 m2, doplněný o dva prostorné sklepy (5,96 m2 a 4,63 m2) a možnost parkování přímo před domem. Byt se nachází v klidné a vyhledávané části města Bechyně, situován v prvním patře třípatrového zděného domu.


Byt je vytápěn elektrokotlem, ale nabízí také úspornou alternativu pomocí krbových kamen Aquaflam 7 (2,5 kW), v hodnotě 72 000 Kč, která přináší jedinečnou atmosféru domova a zároveň šetří náklady na vytápění. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Připojení na televizní signál a internet je samozřejmostí.

Skvělá investice po rekonstrukci! Byt prošel rekonstrukcí, včetně výměny oken za plastová se žaluziemi, pokládky nových podlah a kompletní renovace rozvodů vody, odpadu a elektřiny. Orientace na jih zajišťuje dostatek denního světla a příjemnou atmosféru po celý den.

Finančně dostupný a s nízkými měsíčními náklady!
Zálohy do fondu oprav činí pouhých 217 Kč. Splátka úvěru z roku 2017, financující opravu domu, činí pouze 977 Kč měsíčně. Celkové měsíční náklady na provoz bytu jsou tedy jen 1 194 Kč + energie a voda!

Dům také prošel renovací v roce 2018.
Nová plastová okna, vstupní dveře, okna ve sklepích, pálená krytina na střeše, rekonstrukce komínů a zateplení půdy – vše již hotovo. Společenství vlastníků neplánuje v blízké době žádné další investice, což vám zaručuje klid a stabilní náklady. K dispozici jsou i společné prostory v suterénu (kolárna, sušárna).

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností!
Mateřská školka, restaurace, supermarket, dětská hřiště a další občanská vybavenost jsou doslova pár kroků od vašeho nového domova.

Byt je možné financovat hypotečním úvěrem – s výhodným financováním vám rádi pomůžeme zdarma jako součást našich služeb.

Zaujala vás tato jedinečná nabídka? Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku!

Petr Kopačka
Realitní makléř

Základní údaje

Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26939
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist