Prodej chalupy 113 m², Šebířov

Cena na dotaz G info v RK, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Keller Williams Czech Republic

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Popis nemovitosti

Exkluzivně na prodej částečně podsklepená chalupa s garáží v malebné obci Šebířov, jen několik kilometrů od Mladé Vožice u Tábora. Tento dům je ideální volbou pro vícegenerační bydlení nebo jako investiční příležitost, protože se skládá ze dvou oddělených bytových jednotek s vlastním vchodem. U domu je pozemek o celkové výměře 1.622 m2 včetně zastavěné plochy domu. Dále se zde nachází garáž, úložné prostory a stodola, přes kterou je průchod na zahradu.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci. Ve virtuální prohlídce projde z jednoho bytu do druhého přes zahradu.

První bytová jednotka o dispozici 3+kk viz půdorys v inzerci prošla částečnou rekonstrukcí. Renovace zahrnovala zejména: výměnu oken, nové omítky, nové podlahové krytiny formou dlažby, nové interiérové i exteriérové dveře od truhláře na míru, novou kuchyňskou linku zn. Oresi, kompletně novou elektroinstalaci a rozvody vody, novou koupelnu a osazení krbových kamen s výměníkem. Tato bytová jednotka byla nějakou dobu neobývaná a z tohoto důvodu jsou zde známky vlhkosti.
Druhá bytová jednotka 1+1 s koupelnou je v původním stavu určena k rekonstrukci dle vašich představ.

Kanalizace je řešena septikem, voda je obecní. Topení je řešeno krbovými kamny s výměníkem s rozvodem do radiátorů. Záložní variantou jsou plynové vafky. Ohřev vody zajišťuje bojler.
Dům se nachází v klidné lokalitě s dobrou dostupností do blízké Mladé Vožice, Tábora, Pacova či Vlašimi. Okolní příroda nabízí nespočet příležitostí k aktivnímu odpočinku.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování včetně garance vrácení rezervačního poplatku vám jistíme v rámci realitních služeb zdarma.
Pro více informací a sjednání osobní prohlídky kontaktujte makléře zakázky Ing. Andreu Kohoutovou a Matěje Kohouta.

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 26735
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 1 622 m²
Plocha užitná 113 m²
Plocha zastavěná 490 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist